Over ons

Welkom bij Derhaag Stucadoors, waar vakmanschap en hart voor de zaak hand in hand gaan. Sinds onze oprichting in 1967 hebben we ons ontwikkeld tot een vertrouwde naam in Eindhoven en ver daarbuiten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor binnen stucwerk, buiten stucwerk, gevelisolatie, onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Als familiebedrijf zetten we ons elke dag in om de beste kwaliteit te leveren in alles wat we doen.

Betrouwbaarheid als basis

Bij Derhaag Stucadoors kun je rekenen op een team van ervaren stucadoors die met precisie en zorg werken. Onze betrouwbaarheid is niet alleen terug te zien in het eindresultaat, maar ook in de manier waarop we communiceren en samenwerken met jou. We luisteren naar je wensen, denken met je mee en zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Flexibiliteit: jouw wensen centraal

Met korte lijntjes binnen ons team kunnen we snel schakelen en werkzaamheden op korte termijn realiseren. We staan voor je klaar wanneer jij ons nodig hebt.

Onze diensten:

  • Binnen stucwerk
  • Buiten stucwerk
  • Gevelisolatie
  • Onderhoud & Renovatiewerkzaamheden

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.