Badkamer stucen

Naast traditioneel stucwerk, wordt ook betonlook (of beton ciré) steeds populairder voor de badkamer. De stucadoors van Derhaag beschikken over de nodige expertise en vakmanschap om stucwerk van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ook jouw badkamer laten stucen?

moderne badkamer met stucwerk en beige tegels

De badkamer laten stucen door de stucadoors van Derhaag

Voordelen van stucen in de badkamer

  • Waterdicht & hygiënisch: Stucwerk in de badkamer biedt een naadloze afwerking zonder voegen, hierdoor heeft schimmel minder kans om te groeien en een eenvoudiger schoonmaakproces.
  • Esthetiek: Stucen geeft uw badkamer een moderne, strakke uitstraling. Het past perfect bij diverse interieurstijlen, van minimalistisch tot luxueus.
  • Duurzaamheid en Onderhoud: Ons stucwerk is duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor het een lange levensduur heeft.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Soorten badkamer stucwerk

We bieden een scala aan stucwerk opties, waaronder Beton Cire, microbeton, en Tadelakt. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en voordelen, van waterbestendigheid tot diverse esthetische afwerkingen. Natuurlijk kun je voor traditioneel pleisterwerk ook bij ons terecht.

Grijs beton badkamer japandi stijl

Waarom de Badkamer laten stucen door Derhaag Stucadoors?

Kies voor Derhaag vanwege onze jarenlange ervaring, aandacht voor detail, en commitment aan klanttevredenheid. Bekijk onze referenties en portfolio van eerdere projecten om een indruk te krijgen van ons werk.

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Wil je jouw badkamer laten stucen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.