Project 18 woningen in Haaren

Bij Derhaag zijn we trots op dit project waar we 18 woningen in Haaren mochten verduurzamen met EPS isolatie met een mortelweefsellaag en een sierpleister voor een frisse uitstraling.

KLANT
Woningbouwvereniging
DIENST
Isolatie & Sierpleister
GEÏNTERESSEERD?

De opdracht

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever hebben we een plan opgesteld om de woningen te voorzien van EPS-isolatie, met daaroverheen een motelweefsellaag en een fraaie sierpleister. Door deze aanpak worden de woningen niet alleen mooier, maar ook een stuk energiezuiniger. Dat betekent lagere stookkosten voor de bewoners en een kleinere impact op het milieu.

Aanpak

Met jarenlange ervaring in het isoleren en stucen van woningen, beschikken onze medewerkers over de expertise en het vakmanschap om elk project met de grootst mogelijke zorg en precisie uit te voeren

Resultaat

Het resultaat van deze renovatie van 18 woningen in Haaren is indrukwekkend. De omgeving heeft een modernere en frisse uitstraling gekregen. De gevels van deze woningen zijn niet alleen visueel aantrekkelijker, maar ook beter geïsoleerd en toekomstbestendig.

Voor en tijdens het project

Na

Bekijk ook…

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.