Buiten
stucwerk en gevelisolatie

Derhaag Stucadoors is jouw partner als het gaat om topkwaliteit buitenstucwerk en buitengevelisolatie. Weten hoe wij precies te werk gaan? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

buitenkant wit gestucte woning

Transformeer de buitenkant

Waarom de buitengevel stucen?

Door de buitengevel van een pand te stucen krijgt het pand een nieuwe, frissere uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende texturen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Het buitenstucwerk brengt veel mogelijkheden mee. Glad, fijn geschuurd, grof geschuurd, dit behoort tot de oneindig vele afwerkingen buiten.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Energie besparen met buitengevelisolatie

Bij buitengevelisolatie wordt de gevel bedekt met isolatiemateriaal dat goed beschermt tegen weersinvloeden. De binnenmuren zullen na isolatie warmer aanvoelen en koude luchtstromingen worden tot een minimum beperkt. De positieve effecten op het binnenklimaat zijn niet alleen in de winter merkbaar. In de zomer houdt de buitengevelisolatie de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. Ook problemen met doorslaand vocht is verleden tijd. Nadat de buitengevel voorzien is van isolatiemateriaal, wordt de gevel afgewerkt met stucwerk. Ook hier zijn verschillende afwerkingen mogelijk.

Laat je buitengevel stucen door Derhaag Stucadoors

Al sinds 1967 kun je bij ons terecht voor diverse stucwerkzaamheden. Laat jouw buitenmuur stucen door echt vakmensen. Bij Derhaag staan wij voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
Referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Bij Derhaag zijn wij trots op ons werk. Bekijk hier een aantal projecten van ons buiten stucwerk.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.