Gevelisolatie met steenstrips

Bij 42 woningen in Eindhoven hebben we de borstweringen geisoleerd met Resolplaten. de beschermende weefsellaag is geplugd en afgewerkt met steenstrips. Ook hebben we hier de kantplanken aangebracht waarop de resolplaten aansluiten.

LOCATIE
Regio Eindhoven
DIENST
Gevelisolatie & steenstrips
GEÏNTERESSEERD?

De opdracht

In Eindhoven hebben we onlangs een project afgerond waarbij we de borstweringen van 42 woningen hebben voorzien van hoogwaardige isolatie. Voor dit project hebben we gekozen voor Resolplaten, bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen. Deze platen zijn niet alleen effectief in het verminderen van warmteverlies, maar dragen ook bij aan een lagere energierekening voor de bewoners.

Aanpak

De installatie van de Resolplaten is zorgvuldig uitgevoerd. Elke plaat is bevestigd met een speciale techniek waarbij een beschermende weefsellaag wordt geplugd. Deze laag zorgt voor extra bescherming tegen externe invloeden en verlengt de levensduur van de isolatie. De afwerking met steenstrips geeft de woningen bovendien een esthetische boost, waardoor ze er niet alleen van binnen maar ook van buiten beter uitzien.

Resultaat

Dit project in Eindhoven staat symbool voor onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Door te kiezen voor onze diensten, kies je voor een betrouwbare partner die ervaring heeft met grote renovatieprojecten zoals deze renovatie in Eindhoven. Meer weten over onze aanpak bij renovatieprojecten? Neem contact met ons op.

Bekijk ook…

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.