Binnen
stucwerk

Voor binnenstucwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden. Denk hierbij aan traditioneel stucwerk, sierpleister, schuurwerk etc. Derhaag Stucadoors heeft ook specialisten in dienst op het gebied van betonlook, beton ciré en soortgelijke producten. We zijn je graag van dienst en helpen graag bij het realiseren van jouw wensen. Voor we daadwerkelijk aan de slag gaan, bespreken we eerst de mogelijkheden.

Binnenstucwerk: van traditioneel tot beton ciré

Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk, ook bekend als gladpleisterwerk, is een tijdloze afwerking die zorgt voor strakke en egale oppervlakken. Met behulp van gipsmortel worden wanden en plafonds gladgestreken en klaargemaakt voor verdere afwerking zoals schilderen of behangen.

Badkamers

Stucwerk in de badkamer is niet alleen functioneel, het wordt ook toegepast in plaats van tegelwerk.

Lees verder

Pleisterwerk

Bij Derhaag Stucadoors bieden we een scala aan pleisterwerk diensten aan. Ons dun pleisterwerk is ideaal voor gladde afwerking.

Lees verder

Sierpleister

Sierpleister is een soort gestructureerd stucwerk dat zowel decoratief als functioneel is.

Lees verder

Beton ciré

Bij Derhaag Stucadoors zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van Beton Ciré, een moderne en veelzijdige afwerking die elk interieur transformeert.

Lees verder

Plafond

Een glad gestukt plafond doet veel voor de uitstraling van een ruimte. Onze mensen zorgen voor een vlekkeloos resultaat.

Lees verder

Wand

Voor binnenstucwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden. Denk hierbij aan traditioneel stucwerk, sierpleister, schuurwerk etc.

Lees verder

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Sierpleister

Sierpleister, zoals spachtelputz en granol, voegt textuur en dimensie toe aan muren en plafonds. Deze afwerkingen zijn populair vanwege hun esthetische waarde en duurzaamheid. Je kunt hiermee kleine oneffenheden maskeren.

Meer over sierpleister

Beton ciré

Beton Ciré is een populaire keuze vanwege zijn moderne en industriële uitstraling. Het is een waterdichte cementgebonden afwerking die geschikt is voor diverse oppervlakken zoals vloeren, muren en zelfs meubels.

  • Strakke, naadloze afwerking
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ook toepasbaar in vochtige ruimtes zoals de badkamer
Referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Ontdek de veelzijdige wereld van binnen stucwerk, van traditioneel stucwerk tot sierpleister, schuurwerk en Beton Ciré. Leer over de unieke eigenschappen en toepassingen van deze afwerkingen voor een stijlvol en duurzaam interieur.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.