Duurzame aanbouw in Someren

Ter verduurzaming van deze aanbouw in Someren hebben we in 2023 EPS platen aangebracht en afgewerkt met een mortelweefsellaag en sierpleister.

KLANT
Particulier Someren
JAAR
2023
DIENST
Isolatie & Sierpleister
GEÏNTERESSEERD?

De opdracht

In 2023 hebben we gewerkt aan de verduurzaming en afwerking van de gevel van een aanbouw in Someren. Met de toepassing van EPS platen en een afwerking van mortelweefsellaag en sierpleister, bieden we een duurzame oplossing die niet alleen energie-efficiënt is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Materialen

EPS, oftewel geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Dit materiaal helpt bij het verminderen van warmteverlies in gebouwen, wat leidt tot een lagere energierekening en een comfortabeler binnenklimaat. Door de isolatie met EPS platen aan te brengen, investeert u in een duurzame toekomst en draagt u bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Resultaat

Bij het verduurzamen van een aanbouw is het essentieel om te kiezen voor de juiste materialen. Door te kiezen voor een professionele afwerking met EPS platen, mortelweefsellaag en sierpleister, kies je niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook voor een investering die zichzelf terugverdient door de jaren heen.

Bekijk ook…

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.