Plafond laten stucen

Zoek je een betrouwbaar stucadoorsbedrijf voor het stuken van plafonds. Of je nu een glad, gestructureerd of decoratief plafond wenst, wij zorgen voor een perfecte afwerking de plafonds.

Ga voor een strak en naadloos plafond

Een glad gestukt plafond doet veel voor de uitstraling van een ruimte. Het verbetert de lichtreflectie, en kan oneffenheden of platen in het plafond verbergen, waardoor het plafond één mooi geheel wordt.

Het stucen van een plafond is een zorgvuldig proces dat bestaat uit voorbereiding, het aanbrengen van het stucmateriaal en afwerking. Onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en een prachtig eindresultaat.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Plafond laten stucen door Derhaag Stucadoors

Bij Derhaag Stucadoors combineren we vakmanschap met de nieuwste technieken om de beste kwaliteit in plafond stucwerk te leveren. Onze stucadoors zijn ervaren, vakkundig en toegewijd aan het overtreffen van je verwachtingen. Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit en zijn een begrip in omgeving Eindhoven.

Over ons

Referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Bij Derhaag zijn we trots op ons werk en gaan we voor 100% tevredenheid. We laten je daarom graag een aantal van onze projecten zien.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.