Pleisterwerk

Pleisterwerk, vaak gebruikt voor het glad maken van muren en plafonds, is een dunne laag pleister die op een ondergrond wordt aangebracht. Dit type stucwerk is ideaal voor het creëren van een gladde afwerking, klaar voor schilderen of behangen.

Alles over pleisterwerk

Waarom kiezen voor glad pleisterwerk?

Pleisterwerk biedt een strakke en gladde afwerking, waardoor je interieur een moderne en verzorgde uitstraling krijgt. Deze naadloze afwerking maakt het een populaire keuze voor zowel woon- als werkruimtes. De veelzijdigheid van pleisterwerk is een ander belangrijk voordeel; het is geschikt voor zowel muren als plafonds in elke ruimte. Bovendien, mocht er schade ontstaan, dan kan pleisterwerk gemakkelijk bijgewerkt worden. Deze eigenschap maakt het een duurzame keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Over Derhaag Stucadoors

Bij Derhaag Stucadoors kun je terecht voor verschillende stucwerkzaamheden. Van onderhoud en renovatiewerkzaamheden tot buitenstucwerk of beton ciré. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Over ons

Onze pleisterwerk diensten

Bij Derhaag Stucadoors bieden we een scala aan pleisterwerk diensten aan. Ons dun pleisterwerk is ideaal voor een strakke en gladde afwerking. Het is perfect voor het creëren van een verfijnde look in elke ruimte. Voor ruwere ondergronden bieden we raapwerk aan, wat bestaat uit dikkere pleisterlagen die zorgen voor een egale basis. Daarnaast bieden we latex spuiten over pleisterwerk aan, wat resulteert in een extra gladde afwerking. Deze techniek is ideaal voor eenvoudige schilderwerkzaamheden en zorgt voor een onberispelijke afwerking van muren en plafonds.

Referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Bij Derhaag zijn we trots op ons werk en gaan we voor 100% tevredenheid. We laten je daarom graag een aantal van onze projecten zien.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.