Sierpleister

Bij Derhaag Stucadoors zijn we trots op onze uitgebreide expertise in sierpleister. Dit decoratieve stucwerk geeft een unieke textuur aan uw muren en plafonds, zowel binnen als buiten uw woning. Met meer dan 56 jaar ervaring brengen onze vakmensen jouw visie tot leven.

sierpleister

Sierpleister door Derhaag Stucadoors

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een soort stucwerk dat zowel decoratief als functioneel is. Het biedt een duurzame afwerking en is ideaal om structuur en diepte aan uw wanden te geven. Sierpleister is schrobvast en makkelijk te schilderen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk interieur.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Soorten sierpleister

  • Spachtelputz: Dit is een populair type sierpleister, bestaande uit marmerkorrels en bindmiddel. Het is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes en is perfect voor zowel een subtiele als opvallende structuur.
  • Granol: Deze grove sierpleister, bekend om zijn groefjes en puntjes, is terug van weggeweest. Granol kan in verschillende patronen worden aangebracht voor een uniek effect.
  • Rustiekputz: Lijkt op Spachtelputz, maar heeft een grovere textuur en subtiele groefjes. Het is ideaal voor het herstellen van wanden en minimaliseert de kans op scheuren.

Sierpleister door Derhaag Stucadoors

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen wij voor een perfecte afwerking van jouw sierpleister project. Van de keuze van de juiste soort tot de aanbrenging, wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
Referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Bij Derhaag zijn we trots op ons werk en gaan we voor 100% tevredenheid. We laten je daarom graag een aantal van onze projecten zien.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.