Wand laten stucen door Derhaag stucadoors: een slimme keuze

Het stucen van wanden is meer dan alleen een esthetische upgrade van je woning; het is een investering. Onze jarenlange ervaring en expertise staan garant voor een resultaat dat niet alleen voldoet aan je wensen, maar deze ook overtreft.

Laat je wand stuken door een erkende stucadoor.

De meerwaarde van professioneel stucwerk

Een muur laten stucen door een erkende stucadoor brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het voor een naadloze afwerking van je muren en plafonds, waardoor je huis er direct een stuk verzorgder uitziet. Daarnaast verhoogt het de waarde van je woning aanzienlijk. In een markt waar elk detail telt, kan professioneel aangebracht stucwerk net dat verschil maken.

Ons proces

Voor particuliere klanten werken wij volgens onderstaand proces. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het proces van begin tot eind goed verloopt. Hiermee zorgen wij voor het beste resultaat.

Eerste contact en eventueel afspraak op locatie

Offerte

Werkzaamheden plannen

Uitvoeren op locatie

Kies voor Derhaag Stucadoors

Bij Derhaag stucadoors zetten we ons volledig in om elke klus met de hoogste standaarden in vakmanschap en service uit te voeren. Onze stucadoors zijn meesters in hun vak. Dit zorgt ervoor dat we je de beste oplossing kunnen bieden, ongeacht de stijl of structuur die je voor ogen hebt.

Over ons

Verschillende soorten stucwerk

Bij Derhaag Stucadoors bieden we een verscheidenheid aan stucwerk aan, zodat er altijd een afwerking is die bij jouw stijl en budget past. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

  • Glad stucwerk: Voor een strakke en moderne uitstraling. Glad stucwerk biedt een perfecte basis voor schilderen of behangen.
  • Spachtelputz: Een sierpleister met een korrelige structuur, verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en kleuren.
  • Spackspuiten: Een snelle en kosteneffectieve manier om muren en plafonds van een fijne structuur te voorzien.
  • Betonlook / Beton ciré: Voor een industriële en eigentijdse uitstraling. Ideaal voor accentmuren in woonkamers of badkamers.
referenties

Wat mensen over ons zeggen

F. Buijtels


“Toppers , vakwerk fijn bedrijf vriendelijke mensen 👍”

D. Arnts


“Zeer tevreden met het eindresultaat. Goed contact, volgens afspraak binnen de deadline en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!”

C. Scholtens


“Het hele ’team’ bedankt voor jullie geweldige inzet. Had nooit gedacht dat het in 1 dag zou lukken. Het ziet er perfect uit!”

Projecten

Nunc scelerisque tincidunt elit. Vestibulum non mi ipsum. Cras pretium suscipit tellus sit amet aliquet. Vestibulum maximus lacinia.

Bekijk alle projecten

Buitenstucwerk
Duurzame aanbouw in Someren

Duurzame aanbouw met isolatie en sierpleister.

Lees verder
Isolatie met steenstrips
Gevelisolatie met steenstrips

42 Woningen borstweringen voorzien van isolatie met steenstrips

Lees verder
Gevelisolatie en sierpleister
Renovatie 18 woningen in Haaren

Renovatiewerkzaamheden van 18 woningen in Haaren: een kijkje achter de schermen

Lees verder
Gevelisolatie en buitenstucwerk
Villa in Best

Deze villa hebben wij voorzien van een stijlvolle en geisoleerde buitengevel.

Lees verder

Kies voor Derhaag Stucadoors

Als je op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf waar je op kunt vertrouwen, dan is Derhaag Stucadoors de juiste keuze. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het maken van de juiste overwegingen voor jouw onderhouds- of renovatieproject.